Bil alarm

Flere tusen biler stjeles eller utsettes for innbrudd hvert år. All erfaring og statistikk viser at bilalarm virker preventivt mot bil kriminalitet. Det betyr at du som eier kan føle deg trygg.

Alarmsystemet har mer enn 20 års erfaring med alarmløsninger og er markedsleder på bil sikring i Nord-Europa. Strenge kvalitetskrav til konstruksjon og produksjon har resultert i anerkjente produkter både blant forbrukere og forhandlere. Alarmsystsemt har utviklet flere banebrytende løsninger som har gjort hverdagen tryggere for bileiere i flere land. Vi var blant de første som lanserte fleksible alarmsystemer tilpasset moderne bilelektronikk.

Alarmsystsmet tilpasser sine løsninger til de aller fleste nye biler som kommer på markedet. Alarmene blir grundig testet i de nye modellene, og det blir utarbeidet detaljerte installasjonsveiledninger for hver enkelt bil.

Spar penger 

Alarmsystemet gir både personlig trygghet og økonomiske fordeler. Forsikringsselskapene verdsetter at du sikrer bilen din med en FG- godkjent alarm. (FG er en forkortelse for Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd.) De aller fleste forsikringsselskapene gir fritak for egenandelen ved tyveri av eller fra bil.

Mange selskaper gir også en betydelig reduksjon i selve forsikringspremien, forsikringsfordelene gir dermed et godt bidrag til finansieringen av tyverialarmen.

Vi legger vår stolthet i dette og optimaliser oss hele tiden på de forskjellige tilhengerfeste monteringene. Ta kontakt for et pristilbud på nettopp din bil.Vi legger vår stolthet i dette og optimaliser oss hele tiden på de forskjellige tilhengerfeste monteringene. Ta kontakt for et pristilbud på nettopp din bil.

Montere bilalarm - bil alarm